Uitvaart

Bijna alles kan, het is vooral belangrijk te zoeken naar rituelen die passen bij de overledene, maar ook waarin de nabestaanden zich kunnen vinden.

Samen met u bedenken we hoe de afscheidceremonie op een hele persoonlijke manier vorm te geven.

Vaak zijn er veel vragen als; wie spreekt er? Laten we foto’s of filmpjes zien. Kan dat op een groot scherm? Nemen we een koffietafel, of juist iets heel anders. Kunnen we als familie even apart zitten. Waar in de ruimte baren we onze dierbare op. Welke muziek wordt er gedraaid. Kunnen we de bloemstukken mooi neerzetten. We helpen u graag om er een heel persoonlijk afscheid van te maken.

De afscheidceremonie kan gefilmd worden. En kan op verzoek ook in andere zalen te zien zijn op een grootscherm of evetentueel te volgen via internet voor familie in het buitenland. Natuurlijk ook berschikbaar als een dierbare herinnering.

Voor de koffie tafel voor of na de plechtigheid zijn verschillende mogelijkheden. Natuurlijk cake of diverse broodjes. Er zijn ook andere mogelijkheden als krenten- of suikerbrood of zelfs een High Tea. Een borrel met hapjes, bitterballen of tapas kunnen geserveerd worden.

Een mogelijkheid is om een thema te bedenken: alles in een kleur of ‘the sixties’ of een geluid en licht/ lasershow. Geheel in stijl met de wensen van de overledene en nabestaanden.

Samen met u en/ of uw uitvaartverzorger nemen we graag alle detals door.

We kunnen ook catering verzorgen op locatie, bij u thuis of op een andere mooie plek.