Catering

Wilt u thuis feest geven of op een andere zelf gekozen locatie? Catering nodig op een evenement?

Neem ook een kijkje op onze site voor het restaurant ; KLIK HIER ; Behalve catering, ook informatie over life-cooking en BBQ mogelijkheden.

Uw ideeen, hoe uiteenlopend ze ook zijn, kunnen wij altijd realiseren. Maatwerk is ons werk en voor u een hele zorg minder. Voor meer informatie over catering dranken en eten, aankleding, tentverhuur, artiestenboekingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor de meer praktische zaken als toiletunits, riolering aan en afvoer, garderobe, meubilair, licht en geluid techniek, verwarming etc. Wij hebben uitgebreide ervaring met feesten en bijeenkomsten op locatie.
Ook voor bedrijfsfeesten op locatie kunt u bij ons terecht. Catering in uw eigen bedrijf of in een feesttent of uw eigen Oktoberfeest op locatie. Het kan allemaal. Wij maken graag samen met u een plan.
 
Wij hebben ruime ervaring met catering op evenementen. Wij zijn oficieële cateraar bij oa de volgende grote evenementen; AgroTechniek Holland beurs en de GroenTechniek Holland beurs, beiden in Biddinghuizen.  Carnaval in Doetinchem (spiegeltent), Kermissen in Varsseveld en Heelweg, Achterhoeks Spektakel in Ulft, diverse Motorcrossen in Vennebulten Heelweg en Lichtenvoorde, Achterhoek Wieler Spektakel en onze eigen Oktoberfeesten.nl. en het Achterhoeks Hippisch Festijn.