Bedrijfsfeest

De Radstake is het oudste, bekendste en grootste uitgaanscentrum van de Achterhoek. Het enorme horecacomplex ligt aan de N18 bij Varsseveld met een ruime parkeergelegenheid. Het zalenaanbod is gevarieerd en levert gecombineerd een capaciteit op voor zeer grote bijeenkomsten. Op basis van uw wensen & budget kunnen wij voor u een bedrijfsfeest geheel op maat maken. Vanuit onze eigen keuken bereid de chefkok diverse buffetten en hapjes. Alles huisgemaakt.

Liever een bedrijfsfeest op lokatie in uw eigen bedrijf? Wij verzorgen graag de catering. Van dranken t/m hapjes en buffetten, maar ook eventuele feestelijke tenten, entertainment, aankleding van de locatie en alle praktische zaken die hierbij horen zoals evt. toiletten/riolerering aan en afvoer, garderobe, parkeerplaats aankleding, glas en servies werk, meubilair en geluid en licht aparatuur. Wij maken gaarne samen met u een plan hiervoor.

Wij bieden ook de mogelijkheid om in de weken van onze bekende Oktoberfeesten, het feesttenten complex te gebruiken voor bedrijfsfeesten. Een keer totaal iets anders. Natuurlijk kan dat in de Oktoberfeestsfeer, maar natuurlijk ook in geheel uw eigen smaak en sfeer. Verschillende bedrijven gingen u al voor. We hebben verschillende mogelijkheden voor de catering en entertainment.