KOM PROEVEN!

KOM ETEN

GROOT TERRAS EN SPEELTUIN...

Nieuwe menukaart

Restaurant De Radstake

Zaterdag 14 september...

ELKE VRIJDAG

Onbeperkt Spareribs

inclusief onze garnituren...

Vrijdag 13 September

TUKKERWARE PARTY

Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers Op Vrijdag 13 ...

HIER KAN ALLES

Interview Rob
ert Venderbos...

HIER KAN ALLES...

Achterhoekse Vrouwenm...

Met o.a. Karin Bloemen

...

Interview Robert Venderbosch

HIER KAN ALLES

Lekker en gezellig eten bij De Radstake
 
HEELWEG - Dat men bij De Radstake goed kan eten is reeds decennia lang bekend. Voor de stappers was het altijd, na een avond feesten, al goed toeven in de keuken van het bekende horecabedrijf. Dat goede en gezellige eten is er nog steeds, maar dan in het prachtig verbouwde restaurant van De Radstake.

Door Kyra Broshuis

5 maart 2016

Ondernemer Robert Venderbosch is trots op zijn zaak. "Enkele jaren geleden hebben we de zaak uitgebreid met het nieuwe verbouwde restaurant en dat is een goede stap geweest. We zijn een echte dagzaak en krijgen veel gasten voor de lunch en voor het diner."
De Radstake staat bekend om haar gastvrijheid en ongedwongen gezelligheid en dat is ook in het restaurant doorgevoerd. "Dat vinden we ontzettend belangrijk. Mensen worden hier ouderwets hartelijk ontvangen en worden vergast op goed eten voor een goede prijs." De kaart van De Radstake kent de gouden klassiekers als schnitzel en biefstuk maar ook moderne gerechten als saltimbocca en spies van zalm, zeeduivel en scampi. Alles is huisgemaakt en het restaurant kent een regelmatig wisselend menu met uiteraard ook verschillende seizoensgerechten.

Groepsuitjes
Het restaurant is prachtig gelegen en heeft als groot pluspunt een zonnig en ruim terras waar veel gebruik van wordt gemaakt. Op warme dagen kunnen de gasten in de schaduw van een eeuwenoude linde genieten van een drankje. De Radstake is gelegen aan een populaire wandel- en fietsroute en dat brengt veel gasten naar de historische uitspanning. Het restaurant heeft een prachtige afgesloten speeltuin en volop parkeerruimte voor de gasten. Voor het komende seizoen heeft Robert Venderbosch het plan opgevat om de gasten nog iets extra's te bieden. "We zitten hier vlakbij een prachtig natuurgebied en daar willen we de mensen graag op wijzen. Dat doen we al door het serveren van streekproducten, zoals de wijnen van Hofstee De Vennebulten. Dit voorjaar gaan we starten met verschillende groepsuitjes, we worden het startpunt van scootertochten en kickbikeroutes onder leiding van Drive&Fun. Ook is het mogelijk om kleiduiven te schieten en worden er verschillende fiets- en wandelroutes uitgezet. Dit laatste doen we samen met de verschillende VVV's hier in de streek."

"Hier kan alles"
Venderbosch is ondernemer in hart en nieren maar waakt ervoor aan kwaliteit in te leveren. "Al het personeel hier werkt volgens hetzelfde principe; dicht bij jezelf blijven en 100% gastvrijheid bieden. Als we iets doen, doen het helemaal goed, anders beginnen we er niet aan. Gelukkig hebben we op ons vernieuwde restaurant uitsluitend positieve reacties gekregen. We merken dat steeds meer mensen vanuit de hele regio hier komen eten, daar zijn we zeer gelukkig mee."
Nu eindelijk duidelijk is geworden wat er met de Twenteroute gaat gebeuren, kan De Radstake ook weer verder met de toekomst. "We krijgen veel goede reacties op ons restaurant en ook op de buffetten die we organiseren voor onder andere de verschillende feestdagen. De Radstake is en blijft een gelegenheid waar alles kan. Dat was altijd al zo en dat is ook onze insteek voor de toekomst!"
Restaurant De Radstake is gelegen aan de Twenteroute 8 in Heelweg. Bezoekers zijn op doordeweekse dagen van harte welkom vanaf 10:00 uur en op Zondag zelfs vanaf 08:00 uur.