Top De Radstake

Een TOP staat voor Toeristisch Overstap Punt.

Een 'knooppunt' waar diverse bewegwijzerde en onbewegwijzerde fiets- en wandelroutes samen komen. Een TOP is goed bereikbaar per auto en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. In de nabije omgeving van de TOP is vaak horeca te vinden, voor een kopje koffie en waar eventueel een oplaadpunt voor elektrische fietsen beschikbaar is. Hiermee is een TOP dus altijd een goed startpunt voor iedereen die van wandelen en fietsen houdt.

De routes zijn te koop bij de plaatselijke VVV, Kijk via de volgende link naar de routes die bij de TOP Radstake bijeenkomen.

;KLIK HIER; voor link naar Route.nl TOP De Radstake

; KLIK HIER ; voor link naar VVV TOP DE Radstake
 

De Radstake is ook aangesloten bij een digitaal fietsroute netwerken op Route.nl en Planjeroute.nl. Hier kunnen fietsroutes rondom de Radstake geprint worden of zelf digitaal gepland. 

Wat kan ik er doen?
Vanuit deze speciaal ingerichte locatie kunt u fietsen of wandelen via diverse bewegwijzerde routes. Bij de Toeristische Overstappunten zijn informatiepanelen aanwezig met een kaart van de omgeving en informatie over bezienswaardigheden in de buurt van de routes. Zo ontdekt u gemakkelijk de mooiste plekken van de regio.

Vanaf de TOP’s kunt u ook niet-bewegwijzerde fiets- en wandelroutes volgen. Deze routes kunt u downloaden vanaf deze site. Kijk daarvoor op het overzicht van routes per TOP. Vanaf iedere TOP vertrekken ten minste twee (bewegwijzerde) routes. Daarnaast kunt u vanaf enkele TOP's ook het gebied vanaf het water verkennen, bijvoorbeeld met een kano of sloep.

Hoe ziet een TOP eruit?
Het belangrijkste herkenningspunt voor de TOP's is de groene stalen halm, van ruim 5,5 meter hoog. De grondplaat is gemaakt van cortenstaal, een roestend materiaal. Verder vindt u bij elke TOP een tweetal informatiepanelen waarop de bewegwijzerde fiets- en wandelroutes zijn aangegeven en diverse bezienswaardigheden in de omgeving.