ACHTERHOEKSE OKTOBERFEESTEN

2021 = CANCELLED

Wahnsinnig! DE LEUKSTE ZONDAG VAN HET JAAR! Zondag 03 oktober 2021 GAAT NIET DOOR!

Het hele jaar hebben wij er met ons team hard naar toegewerkt en heel erg naar uitgekeken dat Hakken & Hengstenbal en de Achterhoekse Oktoberfeesten, de door Radstake georganiseerde evenementen, de eerste grootschalige evenementen van dit jaar zouden gaan worden.

Helaas, komt aan die hoopvolle verwachting, vandaag een einde.

Van personeel tot aan tenten, bands en DJ’s, echt alles hadden we op de rit om weer twee fantastische dagen samen met jullie te gaan beleven. Door de grote onzekerheid over de Corona-ontwikkelingen, de nog onduidelijke vergunningseisen na 20 september en het feit dat we niet weten hoeveel bezoekers we mogen ontvangen in Oktober, heeft ons genoodzaakt een streep te zetten door Hakken & Hengstenbal op zaterdag 2 oktober 2021 en de Achterhoekse Oktoberfeesten op zondag 3 oktober 2021. Wij hebben besloten om beide events te refunden, wat in houd, dat iedereen wie via het officiële ticketkanaal: https://deradstake.eventgoose.com een ticket heeft gekocht, het ticketgeld vanaf aanstaande maandag 23 augustus teruggestort krijgt. Op deze manier gaan we een frisse start maken voor beide events in 2022!

Al met al komt deze teleurstelling ook bij ons hard binnen, zeker na een jaar, waarin we als horeca- familiebedrijf van alles hebben georganiseerd om de moed er in te houden; Van afhaalmaaltijden tot aan wandelweekeinden, de meer dan succesvolle UitgaanRadstake Drive-Thru, de brunches voor thuis, de aardbeien drive-thru en de hele gave Uitgaansavond van 3 juli jl. (waar helaas door een mis-inschatting van onze regering wel een bittere nasmaak aanzat). Deze prachtige, unieke en creatieve ideeën zorgen ervoor dat de Radstake, de Radstake niet zal zijn, als we niet zouden kijken naar de mogelijkheden die er WEL liggen en daarom zijn we op dit moment, samen met de gemeente Oude IJsselstreek, aan het onderzoeken of wij rond de Radstake, uitgaansavonden kunnen organiseren tot 750 gasten. De regels hiervoor zijn nu helder, het dansen met Janssen debacle is opgelost en we denken dat we dit veilig en verantwoord kunnen gaan doen. Alleen staan ons nog wat bureaucratische hindernissen in de weg. Samen met de gemeente zijn wij aan het proberen deze weg te nemen!

Blijf ons volgen, en wie weet…… Tot snel (HARTJE)

Team De Radstake, familie Venderbosch en De Roo