Zondag 06 oktober 2024

Achterhoekse Oktoberfeesten

De Achterhoekse Oktoberfeesten 2024, in en om de Radstake

Alle zalen van de Radstake worden in het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 oktober omgetoverd tot een sfeervol Oktoberfeestcomplex 'nieuwe stijl', waarin bezoekers in hun Lederhosen en Dirnd'outfits 'ouderwets' kunnen feesten.

Op het programma wordt zeker niet bezuinigd, zoals altijd staan authentieke artiesten uit het Oostenrijke Zillertal maar ook traditionele Duitse schalgertoppers dit jaar bij ons het op podium! Natuurlijk is 'huisorkest' De Grenslandkapel met hun onvervalste 'Oberkrainer sound' weer van de partij. Liefhebbers van een spetterend Apres-Ski feest kunnen terecht in een einge 'Stube'.

De bekende ingredienten zoals het aanslaan van het eerste vat, de biertadels met zitplaatsen, bier in glazen pullen, houtzagers en de populaire Miss Oktoberfeest verkiezing zullen er ook weer zijn. Met verse bratwursten, en de smakelijke Achterhoekse boerenkool zijn bezoekers verzekerd van een 'stabiele bodem' om gezamenlijk te 'Proosten op het Oosten' tijdens de mooiste zondag van het jaar!

Op zaterdag 5 oktober vindt ook Hakken & Hengstenbal weer plaats, voor meer info, kijk bij Zaterdag!

Achterhoekse Oktoberfeesten
Zondag 06 oktober 2024
11.00 - 19.00
Leeftijd 18+