ETEN BIJ DE SINT

DRIVE-THRU

27 + 28 NOVEMBER 10:00-17:00...

Kerst 2021

6-gangen Kerstdiner

RESERVEER! 1e en 2e Kerst...

Kerst 2021

Kerst Afhaalmenus

BESTELLEN VANAF NU MOGELI...

Herfst- en Winterperi...

NIEUWE MENUKAART

Kom je proeven?...

Buffetten, Stamppot &...

7 dagen in de week

Catering, voor thuis!...

N18ToGo

Maaltijden ToGo!

7 dagen in de week geopend...

GivaCard

Saldochecker

GIFTCARD...

6-gangen Kerstdiner

RESERVEER! 1e en 2e Kerstdag

HET KAN WEER!

Kerst samen vieren bij De Radstake
Kerst, de mooiste en gezelligste tijd van het jaar! In warme sferen dineren en borrelen met de mensen die je lief hebt. Dit kon vorig jaar alleen beperkt thuis, maar dit jaar hopen wij u weer tijdens de Kerstdagen bij De Radstake te mogen ontvangen. Op 1e en 2e Kerstdag hebben wij een 6-gangen Kerstdiner arrangement opgezet, inclusief dranken.

U bent vanaf 14:30 uur van harte welkom bij De Radstake, die wederom voor deze gelegenheid sfeervol is ingericht. U wordt door ons team ontvangen met een welkomstdrankje en amuse.

In tegenstelling tot andere jaren hebben wij dit jaar niet gekozen voor een buffet maar voor een 6-gangen Kerstdiner, inclusief dranken. Het 6-gangen Kerstdiner wordt bij u aan tafel uitgeserveerd en voor het afhalen van de dranken hebben wij een gezellig ‘barplein’ ingericht. Het unieke hieraan is, dat u tussen de gangen door, een drankje kunt nuttigen met de andere diner gasten. Wij geven dan tijdig aan wanneer de volgende gang wordt uitgeserveerd zodat u op tijd aan tafel zit voor de volgende gang. Dit alles in een ongedwongen, gemoedelijke, gastvrije en sfeervolle omgeving, die De Radstake zo eigen is.

Menu 6-gangen Kerstdiner
AMUSE

KOUD VOORGERECHT
terrine van zalm | hollandse garnalen
KOUD VOORGERECHT
pastrami | aardappelsalade
SOEP
tomatenbouillon
WARM TUSSENGERECHT
eendenborst | asperge | aardpeer crème
HOOFDGERECHT
biefstuk | sucade | fondant-aardappel | bospeen | port-jus
DESSERT
caramel parfait | lavataartje | bramen mousse

Ook aan de kids is gedacht! In de “Kidsclub van De Radstake”  kunnen de kids smullen van ons kinderbuffet. Naast al het lekkere eten is er ook genoeg te doen. We hebben o.a. een springkussen, knutselhoek, mini-bioscoop en binnen activiteiten die begeleid worden. Dit zodat u als ouders/verzorgers zorgeloos aan tafel kunt dineren.

Kidsbuffet
Tomatensoep, mini pizza’s, diverse snacks, o.a. frikadellen, kipnuggets, bitterballen, kaassoufflés, knakworstjes, gehaktballetjes, poffertjes, frietjes, appelmoes en mayonaise. Uiteraard ontbreekt het toetje niet! Kids kunnen zelf een ijsje versieren maar we hebben ook donuts, mini-soesjes, chocolade fontein, hand-ijsjes, snoepjes en slagroom.

Kosten
Prijzen 6-gangen Kerstdiner incl. dranken (bier-fris-wijn):
Volwassenen  € 75,00 p.p.
Kids 7 t/m 12 jaar € 22,50
Kids 4 t/m 6 jaar € 17,50
Kids 0 t/m 3 jaar Gratis

Reserveren
Gelieve via onze webshop, hier kunt u ook eventuele diëten of allergieën vermelden.
Webshop: https://bestellen.radstake.nl
Telefonisch: 0315-241258

Vragen
Stel ze gerust via email: info@radstake.nl of door telefonisch: 0315-241258Namens alle medewerkers van De Radstake wensen wij u alvast prettige feestdagen.
Familie Venderbosch en De Roo